5 populiarios vasaros gėlių puokštės

Saulėtos dienos ir švelnūs vasaros vakarai yra nuostabūs, tačiau neįtikėtiniausia šiluma sklinda iš vidaus. Pristatome jums penkias vasaros gėlių puokštes, kurias verta nusiųsti tam, kam norite perteikti vasarišką šilumą.
Atraskite vasaros puokštes čia:
  1. Plazdanti plaštakė

    Vidurvasarį aukštai pakylanti saulė, mėlynas dangus ir vešlios vasaros gėlės tinka šį gimtadienio rytą. Puikus mėgstamiausių vasaros gėlių derinys! Floristas supakuoja puokštę į pakavimo popierių

    Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Plazdanti plaštakė.
  2. Vasaros kerėjime

    Įeikite į slaptą vasaros sodą, kuriame žydi stebuklingos gėlės. Puokštės kompozicijoje gėlės turi ypatingą gebėjimą išpildyti gavėjo troškimus, suteikti džiaugsmo ir meilės visiems, kurie jomis žavisi. Padovanokite puokštę „Vasara kerėjime“ ypatingai šventei – gimtadieniui, darbo sukaktuvėms, vestuvėms ar saves pagyrimui.

    Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Vasaros kerėjime.
  3. Vasaros dienos puokštė

    Kiekvienos Dienos puokštė yra unikali ir nepakartojama. Gėlių spalvos puokštėje vienodos, tačiau yra tūkstančiai būdų jas išdėstyti.
    Tokiu būdu jūsų puokštės išvaizda priklauso nuo užsakymo metu gėlių parduotuvėje esančių šviežiausių gėlių, floristo ir gėlių mūzos nuotaikos. Bet aišku viena – gėlės gražios ir nudžiugins gavėją!

    Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Vasaros dienos puokštė.
  4. Kaimo žavesys

    Vešlios gėlės, laukinės pievos ir gražūs prisiminimai! Tai nuotaikos, kurios sukuria ši sodri puokštė. Idealiai tinka dovanoti draugui ar verslo partneriui.

    Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Kaimo žavesys.
  5. Saulės bučinys

    Geltonas povandeninis laivas išnyks šalia šios saulėtos puokštės, siūlančios sodrų žydėjimą! Ideali gėlių kompozicija linksmam ir besišypsančiam žmogui!

    Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Saulės bučinys.

Atidžiau pažvelkite į gėlių pasirinkimą mūsų internetinėje parduotuvėje, pasirinkite savo mėgstamiausią, pateikite užsakymą ir kurjeris jums patogiu laiku pristatys jūsų pasirinktą gėlių puokštę!