Sukurkite pasirinktinę dovanų dėžutę savo artimiesiems

Ieškote įsimintinos dovanos mylimiems žmonėms gimtadienio, švenčių, jubiliejų ar bet kurios kitos svarbios dienos proga, bet nerandate to, kas atspindėtų būtent juos? Norite juos nustebinti kažkuo ypatingu ir nepakartojamu, kas ilgiau išliktų gavėjo mintyse ir suteiktų nuostabių įspūdžių?

Džiaugiamės, kad pagaliau galime Jus supažindinti su Interfloros dovanų dėžute, kurios turinį galite susidėti patys! Mūsų asortimente tik patys ypatingiausi ir kokybiškiausi, džiuginantys ir skonio potyrius siūlantys gaminiai. Atsižvelgdami į savo draugų-pažįstamų-kolegų skonį ir pageidavimus, rinkitės dovanų dėžutę su įvairių burnoje tirpstančių saldumynų, skanių užkandžių, kokių nors bealkoholinių gėrimų. Taip pat galite pridėti minkštą žaislą, kaip staigmeną mažiausiam gavėjui. Padarykite dovaną tobulą pasirinkdami tobulą gėlių puokštę, kurią įtrauksite į dovanų dėžutę. Užsisakykite dovaną ir gėles kartu patogiai iš Interflora ir mes jas pristatysime gavėjui per kurjerį!

Platus jūsų dovanų dėžutės pasirinkimas apima:

  1. Šokoladiniai rankų darbo saldainiai

    „Chocolala“ – tai rankų darbo šokoladas, įkvėptas gamtos, pelnęs ne vieną tarptautinį apdovanojimą ir „Fodor's Travel“ įtrauktas į 10 geriausių pasaulio šokolado parduotuvių. Gardumynai pažymėti Fair Trade etikete ir yra be konservantų. Galite rinktis dovanų dėžutę su 4 arba 9 rankų darbo triufeliais, aviečių-juoduoju šokoladu, šampano skonio braškių batonėliu. Be to, galima rasti saldainių dėžutę su elegantiško kompozitoriaus Arvo Pärto muzika ir tapytojo Konrado Mägi paveikslu, taip pat kavos skonio ir karamelės-jūros druskos karšto šokolado. Chocolala – tai rankų darbo šokoladas, pelnęs apdovanojimus tarptautinėje arenoje. Gardumynai pažymėti Fairtrade ženklu ir yra be konservantų.
  2. Bettina gurmaniški sausainiai

    Unikalūs Bettina rankų darbo sausainiai gaminami Trevizo mieste, Italijoje, pagal vietinio meistro protėvius ir klasikinius Venecijos sausainių receptus. Norint išgauti geriausius skonius, naudojamos tikros ir natūralios žaliavos bei laiko patikrinti gaminimo principai.
  3. MoMar marmeladai

    MoMar svarbios sąžiningos žaliavos ir ekonomiškas jų naudojimas – kuo daugiau naudoti visą vaisių, įskaitant sėklas ir lukštus. Tokiu būdu marmelade išsaugoma žymiai daugiau gerų ir naudingų dalykų. Maloniai tamsus rūgščiai saldus juodųjų serbentų marmeladas ir vyšnių marmeladas yra 100% veganiški.
  4. Ekologiškas riešutų mišinys ir Seeberger riešutų bei džiovintų vaisių mišiniai

    Sveiko riešutų mišinio dovanų maišelyje yra tik švelnūs riešutai, kuriais malonu užkąsti. Mišinyje yra graikiniai riešutai, migdolai, lazdyno riešutai ir anakardžiai. „Seeberger“ aukščiausios kokybės riešutų ir uogų mišiniai arba džiovintų mangų griežinėliai – tai sveiki užkandžiai iš atsakingos žemdirbystės, kurie tiesiog tirpsta burnoje.
  5. Minkšti žaislai mažiesiems

    Rinkitės tarp nertos mielos katės, zuikio ir žirafos. Gyvūnai yra pagaminti kruopščiai ir be kenksmingų medžiagų odai, juose nėra alergenų ir juos galima skalbti mašinoje. Be nertų žaislų, Interflora asortimente yra ir minkštas balerinos zuikis ar koala, kurie buvo pagaminti kartu su kitais puikiais ir kokybiškais žaislais Švedijos žaislų gamykloje. Jie tiks kaip dovana vaikams nuo 3 metų arba suaugusiems, vertinantiems žaidimo džiaugsmą.
  6. Öun gazuoti gėrimai be alkoholio

    Öun putojantys gėrimai gaminami iš ekologiškų obuolių ir žaliavų. Juose nėra konservantų, kvapiųjų medžiagų ar skonių. Rinkitės arba obuolių – kadagių arba vyšnių – klevų putojantį gėrimą. Kadagys naminiam obuoliui suteikia ypatingą ir malonų poskonį, o vyšnia, atvirkščiai, tinka tiems, kurie mėgsta saldų uogų skonį.
  7. Ostrova Mari karštas vynas be alkoholio aviečių-juodųjų serbentų

    „Ostrova Mari“ gaminiai gaminami iš švelniai užaugintų uogų. Karštam vynui naudojamos sultys gaminamos iš uogų, kurios yra šaltai spaustos ir pasterizuotos, taip užtikrinant geriausias sulčių savybes. Į karštą vyną dedama šildančių žolelių ir prieskonių.
  8. Wösel SHRUB gėrimai

    SHRUB – puikus gėrimų pagrindas, puikiai tinkantis gaminti tiek nealkoholinius, tiek alkoholinius kokteilius, pasivaišinti nėriniais ar vietoj jo pasigaminti šildančios arbatos. Asortimente yra Wösel šaltalankių-aviečių ir imbiero-medaus-citrinų SHRUB. Yra be pridėtinio cukraus, naudojamas medus arba agavų sirupas. Be to, jie nekaitinami, todėl ten išsaugomi reikalingi vitaminai, mineralai ir antioksidantai, kurie yra galingi pagalbininkai tuo metu, kai organizmui reikia papildomos apsaugos nuo virusų.
  9. Chaga Health sveikatos eliksyrai

    Chaga Health Immuno eliksyrai gaminami iš čagos, įvairių žolelių, medaus ir uogų. Į eliksyrą taip pat buvo pridėta vitamino C, kuris padeda palaikyti mūsų organizmo imuninę sistemą ir mažina nuovargį. Visi eliksyro komponentai yra skirti stiprinti ir atkurti imuninę sistemą, kad būtume sveiki ir apsaugotume nuo ligų. Tikra sveikatos bomba!

Tokios dovanų dėžutės kaip jūsų pasirinkimas yra didelis ir platus, joje yra kažkas tinkamo absoliučiai kiekvienam skoniui. Dovanų dėžutėje rekomenduojama talpinti 1 gėrimą ir 3-4 papildomus produktus arba 2 gėrimus su saldainių dėžute. Kartu svarbių žmonių dienas padarysime jums įsimintinas! Kiekvienam gavėjui paruoškite ypatingą staigmeną, išsirinkite prabangią gėlių puokštę ir pristatykite dovaną reikiamu metu su Interflora kurjeriu.