5 dovanų idėjos vyrams

Ieškote dovanos ypatingam vyrui savo gyvenime? Turime pasiūlymų bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai būtų artėjanti Tarptautinė vyrų diena, Tėvo diena, gimtadienis, jubiliejus ar kita ypatinga diena. Įvertinkite gerus, malonius, stiprius, protingus, nuolankius ir gražius vyrus, kurie yra aplink mus.
Order the bouquet on the photo: For Him.

Štai keletas idėjų, ką padovanoti savo tėčiui, broliui, vyrui ar draugui:

  1. GĖLĖS

    Gėlės džiugina ir vyrus, todėl išsirinkite nuostabią puokštę iš Interfloros asortimento, kad pradžiugintumėte jų ypatingą dieną! Rekomenduojame Gilūs jausmai arba spalvingą sezoninę puokštę Rudens dienos puokštė. Visos Interflora gėlių kompozicijos gaminamos rankų darbo vietinėje gėlių parduotuvėje, puokštę rasite kiekvienam skoniui – nuo mažos iki prabangios.
  2. SALDAINIAI

    Kažkas saldaus visada yra gera idėja. Mūsų Gurmaniškame krepšelyje yra įvairių saldainių, šokolado ir putojančio gėrimo. Tai garantuotai patenkins kiekvieną smaližių šioje planetoje! Gurmanišką krepšelį papildykite gėlėmis ir asmenine kortele – taip staigmeną paversite asmeniškesne.
  3. VAISIAI

    Būkite sveiki ir nustebinkite juos gausiu Prabangių vaisių krepšeliu. Naudojame įvairius sezoninius šviežius vaisius ir supakuojame į dailų krepšelį, kuris bus pristatytas laimingajam.
  4. SŪRŪS UŽKANDŽIAI

    Dar neteko sutikti žmogaus, kuris nemėgtų dovanų, kurias galima valgyti! Skanių užkandžių pasirinkimas yra puiki dovana, todėl surinkome Prabangų gurmanišką dovanų krepšelį, kurio vertė. Tai tikrai patenkins visus jūsų troškimus, nes šiame gurmaniškame krepšelyje yra įvairių gėrimų, sūrių, alyvuogių ir saldžių sausainių, šokolado ir kt. Taip pat galite susidėti savo dovanų dėžutę. Turime platų rankų darbo saldumynų, sveikų užkandžių ir nealkoholinių gėrimų pasirinkimą.
  5. ŠVIEŽI TORTAI

    Nustebinkite ypatingą savo gyvenimo vyrą ką tik iškeptu gardžiu tortu! Peržiūrėkite mūsų tortų pasirinkimą čia arba užsisakykite Black velvet, kuris, mūsų nuomone, yra tobulai vyriška dovana. Padarykite staigmeną asmenišką, papildydami tortą gėlėmis ir atvirute!
    PS! Tortų pristatymas galimas tik Vilniuje ir jo apylinkėse.

Tikimės, kad šie pasiūlymai buvo naudingi ir radote kuo nustebinti savo gyvenimo vyrus!

Pateikite užsakymą šiandien iš Interflora internetinės parduotuvės.

Žiūrėkite mūsų pasiūlymą čia: