Nauja staigmenos galimybė - siųskite gėlių puokštę su elegantiška gėlių dėžute

Gėlių siuntimas artimiesiems, draugams, bendradarbiui ar artimam žmogui - širdžiai mielas gestas, tačiau kaip padaryti šią staigmeną dar išskirtinę ir įsimintiną? Norėdami tai padaryti, į savo pasirinkimą įtraukėme elegantiškas gėlių dėžutes. Gėlių dėžutė yra patogus ir stilingas dizaino elementas, gerai atrodantis ant kiekvieno stalo.
Kai užsisakote prabangią ar vidutinio dydžio puokštę, į jūsų užsakymą įtraukiama gėlių dėžutė. Bet, žinoma, prie kiekvienos kitos puokštės galite pridėti ir gėlių dėžutę.
Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Saulės spinduliai - floristo fantazija.

Kokios puokštės papildo gėlių dėžutę?

Šios talpios vazos yra puikus priedas prie prabangių puokščių, kurioms įprasto dydžio vaza gali būti per maža. Iš mūsų pasirinkimo geriausios puokštės stilingoms gėlių dėžėms yra vidutinės ir prabangios puokštės. Juoda minimali vaza puikiai atrodo su visų rūšių gėlėmis, pradedant elegantiškomis rožėmis ir baigiant lauko gėlėmis. Iš vidaus vaza yra labai gili ir dėl šios priežasties ją gerai naudoti gėlėms, turinčioms ilgus stiebus. Pavyzdžiui, saulėgrąžos, gerberos ir daugelis kitų.

Užsisakykite prabangią ar vidutinio dydžio puokštę su gėlių dėžute arba pridėkite dėžutę kaip priedą prie kitų puokščių

Didžiųjų gėlių puokščių siuntimas su kurjeriu arba jų įteikimas - džiaugsmo kupina staigmena. Tačiau dažnai gavus prabangią gėlių puokštę gali kilti problema, kur ją dėti. Be abejo, kiekvienam yra tekę susidurti su situacija, kai senas kavos puodelis ar grafinas gelbsti dieną pakeisdami trūkstamą vazą. Kad išvengtumėte šios nepatogios situacijos, užsisakykite puokštę su gėlių dėžute. Kai užsisakote prabangią ar vidutinio dydžio puokštę, į jūsų užsakymą įtraukiama gėlių dėžutė. Bet, žinoma, prie kiekvienos kitos puokštės galite pridėti ir gėlių dėžutę.

Pridėję šią madingą dėžutę prie savo dovanos, gėlių priežiūra bus lengva ir nerūpestinga.

Imtuvui tereikia įpilti vandens ir mėgautis žiedų grožiu.

Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Mėnulio šviesos sveikinimai - floristo fantazija.

Kodėl verta rinktis gėlių dėžutę ir ką su ja daryti po to?

Dėžės pagamintos iš tvirto kartono, todėl jos yra atsparios, tačiau tuo pačiu metu perdirbamos. Tvirta vandeniui atspari medžiaga laikosi vandenyje ir ją galima naudoti tol, kol puokštė šviežia. Tai gali trukti iki vienos savaitės.

Taip pat dažnai kyla klausimas, kaip ilgai važiuojant išlaikyti gėles šviežias. Su gėlių dėžute tokios problemos neturite.

Gėlės vazoje yra vandenyje visą kelionę ir gėlių vytimo problema nekils. Saugumo sumetimais ir kad vaza nenukristų, ant dėžutės šonų pritvirtintos dvi virvelės. Veždami dėžę, galite patogiai jų laikytis.

Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Gėlių šventė - floristo fantazija.

Prabangių puokščių siuntimas kolegoms, artimiesiems ir visiems, kuriuos norite nustebinti, yra puiki tradicija, kurios galima laikytis. Nustebindami savo artimuosius ypatingomis progomis, sukursite gražius prisiminimus ir gėlėtą aplinką, kuri visiems suteiks spindesio.

Žiūrėkite mūsų pasirinkimą čia: