Ką gėlėse simbolizuoja spalvos?

Kartais tereikia gėlių, nieko daugiau ir nieko mažiau. Nesvarbu, ar jos skirti jums nudžiuginti save po sunkios dienos, draugui, kad pasidžiaugtų jo pasiekimais, ar meilužiui, kad parodytumėte dėkingumą už savo buvimą jūsų gyvenime.

Gimtadieniai, jubiliejai, šventės ir kitos romantiškos dienos, tokios kaip Valentino diena, mūsų laukia, ir visos jos reikalauja gražios gėlių staigmenos! Niekas nedžiugina moters už šviežias gėles, tai taip paprasta. Su nuostabiomis gėlėmis ir apgalvotai sukomponuotomis puokštėmis galite pasakyti daugiau nei tūkstantį žodžių, bet tai jau pats menas. Sužinokite, kaip savo puokštes padaryti dar prasmingesnes, rinkdamiesi gėlių spalvas pagal jų reikšmes!

  1. RAUDONA

    Savaime suprantama, kad raudonos rožės yra tikroji meilė, ugningas aistra, grožis ir drąsa. Jei gausite šių didingų gėlių puokštę, galite būti tikri, kad jas jums padovanojęs žmogus nori parodyti savo jausmus ar dėkingumą jums. Raudonos rožės yra pareiškimas. Tačiau tai ne visada turi būti rožės, nes raudona spalva pasako visa tai, kas paminėta. Taigi kitą kartą, kai norėsite pasidalinti savo meile ir aistra, taip pat galite pasirinkti šviežias raudonas tulpes ar net širdies formos puokštę su raudonais gvazdikėliais.
    Kodėl gi nesuderinus puokštės su kažkuo saldžiu iš Interflora – tai paprasta, bet skani ir jausminga dovana jūsų mylimajam.
  2. ROŽINĖ

    Rožiniai žiedai šnabžda tau į ausį saldumo, susižavėjimo, dėkingumo ir trupučio troškimo žodžius. Jie puikiai tinka jaunoms meilėms ir mieloms merginoms. Romantiški skaistalai rožiniai prerijų gencijonai yra tarsi svajonės išsipildymas, tokie švelnūs ir elegantiški. Mielos Peru lelijos ar kitos kvapnios lelijos sako „aš tave dievinu“ subtiliausiai (PS! Turėkite tai omenyje Valentino dienai). Minimalistinei panelei rinkitės vieną gėlių puokštę, o linksmai merginai – mišrių rožinių atspalvių puokštę.
  3. BALTA

    Kaip galite įsivaizduoti, balta spalva reiškia grynumą, nekaltumą, o kartais net slaptumą ir tylą. Žinoma, dauguma žinome, kad baltų gėlių galite rasti laidotuvėse, tačiau jų galite rasti ir vestuvėse, todėl nebijokite baltas gėles rinktis ir bet kuriai kitai progai. Dangiškos baltos lelijos yra be galo kvapą gniaužiančios ir vilioja mus savo nuostabiu kvapu bei yra puikus pasirinkimas jums reikšmingam žmogui. Baltieji gvazdikai taip pat yra sėkmės simbolis. Jei jums sunku pasirinkti tinkamas spalvas, rinkitės baltus žiedus – balta yra paprasta, daugiafunkcė ir visada geras pasirinkimas.
    Derinkite baltas ir raudonas gėles ir gausite šią romantišką puokštę, kuri simbolizuoja vienybę, sujungiančią meilę ir nekaltumą.
  4. GELTONA

    Kai galvojame apie geltoną spalvą, iš karto galvojame apie laimę, džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Tai simbolizuoja ir geltonos gėlės. Nustebinkite savo draugus, šeimos narius ar save ryškiai geltonomis gerberų ramunėlėmis, visiškai stulbinančiomis geltonomis orchidėjomis, kurios vazoje išsilaiko iki 4 savaičių, arba saulės spalvos tulpėmis, kad pakeltumėte nuotaiką ir nudžiugintumėte visus kitus, pamačiusius šią linksmą puokštę! Natūralu, kad savo partneriui ar mylimajam taip pat galite padovanoti geltonas rožes gražioje dėžutėje, ypač jei tai jų mėgstamiausia spalva.
  5. ORANŽINĖ

    Oranžinės gėlės paprastai reiškia susižavėjimą, entuziazmą, dėkingumą ir ugningą troškimą. Vietoj tradicinių raudonų rožių rinkitės oranžines gėles ir nustebinkite savo mylimąjį šiuo drąsiu pasirinkimu. Oranžinė spalva simbolizuoja aistringesnes ir ugningesnes emocijas nei romantiškas raudonos rožės žavesys. Jie taip pat puikiai tinka jūsų nuožmiam geriausiam draugui, kuris yra nuostabi moteris ir įkvepia jus kasdien.
    Papildykite gėles rankų darbo tortu, šokoladinių saldainių dėžute ir kortele su savo asmenine žinute. Taip galite padaryti staigmeną asmeniškesnę.
  6. VIOLETINĖ

    Violetinės spalvos žiedai yra paslaptingi, beveik kerintys, kaip ir meilė iš pirmo žvilgsnio. Dėl to tai yra apgalvota pirmoji puokštė jūsų naujajam mylimajam. Ar įsivaizduojate, kad Valentino dienos proga iš savo gerbėjo gausite ryškiai violetinę elegantiškų orchidėjų puokštę? Visiškai užburiantis. Garantuojame, kad šis neįprastas pasirinkimas paliks ilgalaikį įspūdį ir išsiskirs iš kitų. Violetiniai gvazdikai, levandinės prerijos gencijonai ar alyvinės Peru lelijos taip pat yra nepaprastai unikalios ir gražios gėlės, kuriomis galima nustebinti artimuosius!

Kitą kartą rinkdami idealią gėlių puokštę savo artimiesiems prisiminkite skirtingų spalvų reikšmes. Gėlių staigmeną padarysite 100% labiau apgalvotą, kai šių gražių žiedų spalvas derinsite su savo ketinimais, mintimis, emocijomis ir jausmais. Tegul gėlės pasakoja istoriją.

Raskite platų šviežių žiedų iš Interflora pasirinkimą ir leiskite mums pristatyti tobulą puokštę tiesiai prie jūsų durų!