Švęskite Heloviną ir Vėlines su Interflora

Visi raižyti moliūgai ir vaiduokliški kostiumų vakarėliai sėlina prie mūsų, nes Helovinas jau visai šalia! Helovinas arba Vėlinių vakaras, vykstantis spalio 31 d., buvo švenčiamas nuo XVIII a. Tradiciškai šis metų laikas skirtas prisiminti visus mirusiuosius, perėjusius uždangą tarp pasaulių, įskaitant šventuosius, kankinius ir išėjusius tikinčiuosius. Helovinas žymi Vėlinių sezono pradžią, nes Visų Šventųjų diena švenčiama diena vėliau – lapkričio 1 d., o Vėlinės – lapkričio 2 d.
Užsisakykite kompoziciją iš paveikslėlio: Vaiduoklių medžiotojas.

Kaip švęsti Vėlinių sezoną?

  1. Pakvieskite rudenį ir papuoškite savo namus oranžinės raudonos ir auksinės rudos spalvos spalvomis. Užpildykite savo vazas šermukšnio šakomis su nuostabiomis raudonomis uogomis, naudokite giles ir kaštonus, kad sukurtumėte linksmus gyvūnėlius su savo vaikais, pinkite spalvingus vainikus iš klevo lapų ir šakelių ir užsisakykite gražių rudeniškų atspalvių puokštę iš Interflora asortimento.
  2. Papuoškite savo verandą ar duris liepsnojančiu Vaiduoklių medžiotojas arba Moliūgų burgeris, kad sukurtumėte nuotaiką Visų šventųjų išvakarėms, nes Helovinas tikrai nėra tas pats be raižytų moliūgų! Kelių žvakių uždegimas taip pat padeda sukurti tobulą niūrią nuotaiką, norint šį vakarą papasakoti kai kurias baisias istorijas.
  3. Suteikite šioms išvakarėms papildomo įspūdžio, paversdami save baisiu vampyru, baisu skeletu ar pikta ragana. Išsirinkite linksmus kostiumus su draugais ar vaikais ir eikite apgauti kaimynus, o vėliau būtinai suvalgykite visus gautus saldumynus!
  4. Moliūgas yra įtrauktas į jūsų meniu! Nuodėmė būtų švęsti spalio 31-ąją nevalgant jokių patiekalų iš moliūgų. Tad ruoškite vakarienei šildančią moliūgų tyrės sriubą, užkąskite traškučių su aštriu moliūgų humusu žiūrėdami siaubo filmą.
  5. Vėlinių dieną skirkite laiko pagalvoti apie mirusius artimuosius. Pagerbkite juos tylos minute, uždegkite žvakutę jų atminimui arba apsilankykite kapinėse ir papuoškite jų poilsio vietą gražia gėlių kompozicija ir Vėlinių žvake.

Tikimės, kad šie pasiūlymai padės sukurti tobulą Helovino nuotaiką ir įneš šiek tiek šviesos į šį niūrų Vėlinių sezoną.

Švęskite Vėlines su Interflora ir praskaidrinkite savo namus rudeninėmis gėlių kompozicijomis!

Žiūrėkite mūsų pasiūlymą čia: