Dovanų idėjos mokslo metų pradžios proga

Dovanų idėjos: Ką padovanoti įvairaus amžiaus mokiniams pirmą mokyklos dieną?

Rugsėjo pradžia visiems mokiniams - naujų nuotykių metas. Pirmų klasių mokiniai nekantrauja susikrauti kuprines, o kiti mokiniai džiaugiasi matydami savo klasės draugus ir dalindamiesi vasaros nuotykiais. Bet kaip padaryti šią ypatingą dieną dar ypatingesnę? Surinkome keletą nuostabių dovanų idėjų mylimiems mokytojams ir įvairaus amžiaus mokiniams.

Dovanos tiems, kurių kelias į mokyklą dar tik prasideda

Pati pirmoji mokyklos diena yra nepaprastai svarbi visiems pirmokams ir jų tėvams. Tai ypatinga diena, kai mažyčiai žmogeliukai užsideda savo didžiules kuprines, pasiima puokštę gražių gėlių ir labai pasitikinčiais žingsniais pirmą kartą atidaro mokyklos duris.

Rinkdamiesi dovaną jaunesniems, nepamirškite ryškių spalvų, džiaugsmingų formų ir teigiamų emocijų.

Šiai ypatingai progai minkštas žaislas būtų puiki dovana. Jį rasite po papildomais produktais įdėję puokštę į pirkinių krepšelį. „Minkštas meškiukas“ yra geras kompanionas ilgomis mokyklos dienomis ir mielas draugas vakarais. Norint praskaidrinti dieną ir laikytis tradicijų, smagios ir spalvingos gėlių puokštės yra būtinos. Gėlių puokštė Stebuklingas sodas visoms tą dieną darytoms nuotraukoms suteikia spalvų ir šventės.

Dovanos pradinių klasių mokiniams

Pirmąją mokyklos dieną kiekvienas mokinys jaučia džiaugsmą vėl pamatyti savo klasės draugus ir visus supa maloni atmosfera. Daugeliui vaikų raudonos ir rožinės spalvos gerberos primins šiltus apkabinimus ir gražius tėvų palinkėjimus pirmą mokyklos dieną.

Švenčiant tą ypatingą progą labai tinka dovanoti rožines ir violetines gėles, nes jos simbolizuoja džiaugsmą ir sėkmę.

Rekomenduojame pasirinkti gėlių puokštę Gėlių šventė, pagaminta iš raudonų ir violetinių atspalvių, kurie puikiai derės vasaros pabaigoje. Jei norite dar labiau padidinti jaudulį, nustebinkite savo mylimą žmogų smagia dovana!

Niekada nesuklysite su saldžia staigmena, todėl rekomenduojame išbandyti mūsų skanius vietinių konditerių desertus. Kepėjai įsikūrę Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje. Raskite artimiausią vietą ir išsirinkite mėgstamus skanėstus. Tiems, kurie gyvena Panevėžyje, galime pasakyti, kad turėtumėte išbandyti „Red Velvet“ pagamintus macarons. Kaune galite rasti „Saldu Desertine“ pagamintų macarons.

Dovanos gimnazistams

Kai pradinė mokykla pabaigta, viena švietimo kelio dalis baigiasi, o jaunimas nori leistis į naujus nuotykius. Daugeliui abiturientų sekantis žingsnis yra gimnazijoje. Norėdami pripažinti šį jauno žmogaus sprendimą, parodykite savo pagarbą širdžiai miela gėlių puokšte. Švęsdami naują pradžią, galite pasidalinti teigiamomis emocijomis naudodami geltonas ir oranžines gėles. Jos simbolizuoja viską, kas nauja. Nauji mokslo metai - begalinį džiaugsmą ir naujos pradžios, kaip mūsų Saulės spinduliai puokštė, pradžią.

Mėgstantiems daugiau valgomas dovanas, jus rasite gurmanišką dovanų krepšelį, pripildytą saldžių skanėstų. Gurmanų krepšelyje yra skanių saldainių, kuriuos mokiniai gali užkąsti atlikdami namų darbus arba pasimėgauti su klasės draugais pirmą mokyklos dieną. Jei jūsų šeimos tradicija yra rengti susitikimus, turite įsitikinti, kad jums netrūksta puikaus klasikinio maskarponės torto. Be maskarponės torto, galima rinktis ir daug kitų variantų. Saldumynų pasirinkimas yra tik didžiuosiuose miestuose.

Dovanų idėjos universiteto studentams

Studijų pradžia universitėte gali būti įdomi ne tik pirmakursiams, bet ir tiems, kurie jau studijuoja. Norėdami, kad studentai būtų dar laimingesni, nustebinkite juos spalvingomis gėlių puokštėmis. Paprastai rudenį dominuoja oranžinės ir geltonos spalvos gėlės, tačiau rekomenduojame jas paįvairinti violetinės spalvos žiedais. Violetinė spalva simbolizuoja sėkmę ir orumą. Be to, šiltų spalvų puokštės suteiks džiaugsmo kiekvienuose namuose, butuose ir bendrabučio kambariuose.

Siųskite staigmeną su kurjeriu arba pasiimkite gėlių puokštę iš vietinės gėlių parduotuvės ir įteikite ją asmeniškai. Jei jūsų mylimas studentas yra toli, bet norėtumėte, kad jo diena būtų linksmesnė, užsisakykite vietinio konditerio pagamintą tortą. Siųsdami šiltus palinkėjimus nepamirškite pridėti putojančio gėrimo „Voruta“ arba „Alita Livi“.

Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Rugsėjo 1 d.

Padėka atsidavusiems mokytojams

Gėlių įteikimas mokytojams naujųjų mokslo metų proga yra puiki tradicija, motyvuojanti ir pripažįstanti atsidavusius pedagogus.

Ieškodami tinkamų gėlių, daugelis žmonių pirmiausia prisimena spalvotas chrizantemas ir kvepiančias astras. Tai rudens gėlės, kurių dovanojimas tapo tradicija ir kurias kiekvienas mokytojas nori pasimerkti ant savo stalo. Be klasikinių rudens gėlių, graži Dienos puokštė kiekvienai pedagogei taip pat sukelia šypseną. Galite būti tikri, kad jūs ir gavėjas sulauksite teigiamos staigmenos. Kiekviena puokštė yra ypatinga ir unikali, pagaminta pagal floristo įkvėpimą.

Visi žino, kad pyragai ir tortai visada yra mokytojų kambaryje. Norėdami,kad rugsėjo pirmąją nebūtų saldumynų trūkumo, nuneškite mokytojui Vanilės kremo tortą su šviežiomis uogomis. Mūsų konditerių gaminių asortimente taip pat rasite kitų patrauklių variantų.

Rugsėjo 1 -oji yra svarbi diena tiek moksleiviams, tiek jų artimiesiems. Jei norite, kad esant greitam gyvenimo tempui, jūsų svarbūs žmonės liktų nepasveikinti, pridėkite savo artimuosius prie Mano Žmonės „Interflora“ puslapyje. Tokiu būdu jūs visada būsite informuoti artėjant kiekvienai svarbiai progai. Norėdami patogiai gauti gėlių puokštes ir dovanas, pateikite užsakymą mūsų elektroninėje parduotuvėje. Užsisakykite kurjerį, kuris pristatys siuntą prie savo ar gavėjo durų arba eikite į artimiausią gėlių parduotuvę pasiimti dovanos patys.