Kaip geriau prisimenate jubiliejus?

Klysti yra žmogiška, bet pamiršti – nedovanotina, ypač kai tai liečia svarbiausių žmonių jubiliejus, tokius kaip gimtadieniai, vestuvių metinės, mokyklos išleistuvės.
Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Širdies balsas - floristo fantazija.

Sutuoktinio, vaikų ir geriausio draugo šventes prisiminti lengviau, o naujų kolegų ar partnerių gimtadienius – sunkiau. Nenuostabu, kad 70% naujos informacijos pamirštame per 24 valandas, 50% net per valandą. Todėl nenuostabu, kad per gimtadienį daugeliui žmonių likti tuščiomis rankomis*. 😉

Įsiminimas, t.y. įgyti ir prisiminti to, kas girdėta ir matoma, yra atminties procesai. Jei medžiaga gauta silpnai, vėliau žmogus nieko neprisimins. Atminties guru Edo Cooke'o, kuris per 45 sekundes gali įsiminti sumaišytos kaladės tvarką, patarimas paprastas – kartok, kartok, kartok. Pavyzdžiui, jei jums reikia prisiminti naujos kolegės vardą, naudokite jį bent 30 kartų nuo tada, kai pirmą kartą susitikote, tada prisiminsite jos vardą.

Užmaršumo priežastys žinomos: stresas, depresija, miego trūkumas ar skydliaukės problemos. Jei jų sumažinti neįmanoma, verta pagerinti atmintį! Išmokite naujų įgūdžių, eikite į darbą-mokyklą-namą kitu maršrutu, dėliokite dėlionę, šokite, medituokite ir pan.

Tačiau yra vienas unikalus būdas geriausiai prisiminti gimtadienius. Jis nieko nekainuoja, gali būti naudojamas iš karto, yra labai patogus ir greitas. Nesame tikri, ar net Edas Cooke'as girdėjo apie Interflora Mano žmonės priminimo paslaugą!

Į programą Mano žmonės galite įtraukti savo draugus, artimuosius ar kolegas, o Interflora praneš, kai artėja esminis jų jubiliejus. Tokiu būdu nepamiršite niekieno gimtadienio, nes mūsų pranešimas pradedamas dirbti prieš kelias savaites ir tai bus daroma tol, kol bus išsiųstos gėlės ir dovanos.

Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Stebuklingas sodas - floristo fantazija.

Kaip įtraukti žmones į programą?

Užsisakyti galima po vieną, kol per metus visi draugai-pažįstami bus įtraukti į programą. Tačiau išmintingiau viso proceso imtis iš karto, nes tuo tarpu nepraleisite kažkieno gimtadienio. Galite tai padaryti dabar ir čia įtraukti Mano žmones. Pridėti mano asmenį.

Kokią naudą gaunate iš paslaugos Mano žmonės?

Visą likusį gyvenimą turėsite tokią pat gerą reputaciją kaip didysis atminties meistras Edas Cooke'as. Ir ne tik. Suteikdami džiaugsmą ir pagražindami kažkieno dieną nieko nelaukdami, sukuriate teigiamą karmą. Geriems žmonėms nutinka geri dalykai!

Žinoma, ne mažiau gyvybiškai svarbu, kad nereikėtų kęsti priekaištų ir kaltinimų, atsirandančių pamiršus. Antono Čechovo citata yra perspėjimas: „Moterys atleidžia, bet nepamiršta, vyrai, pamiršk, bet neatleisk“. Todėl niekas nežiūri pro gėles, kad nesiųstų gėlių!

Esminis argumentas – patyręs floristas renkasi Jūsų gėles iš Interflora, kuri atsižvelgia į naujausias puokščių mados ir spalvų tendencijas.

Mėgstamas gėles užsisakyk anksti, kad jos būtų pasiekiamos šventės dieną, o puokštę sukomponuok iš šviežiausių turimų gėlių. Prie vidutinių ir prabangių puokščių pridėk dovanų vazą, ir Tau nereikės sukti galvos, ar švenčiančiam gimtadienį gėlės nuvys einant namo, ar tokią didelę vazą jis turi namuose, biure ar kt. vietoje.

Jei esate skaičių žmogus, 2% nuolaida automatiškai taikoma visiems paketams ir dovanoms, kuriuos užsakė Mano žmonės. Už vidutinę vešlią gėlių krūvą ir didelį dovanų krepšelį jau laimėsite 2,40 €. Ne taip jau mažai, turint omenyje nuolatinį kainų augimą.

Žodžiu – sutaupote laiko ir pinigų, o Jums viskas yra itin patogu ir paprasta!

Kodėl mūsų klientai prisijungė prie Mano žmonės priminimo paslaugos?

Turime nedidelę įmonę, kurioje dirba dešimt darbuotojų, o tiesioginio biuro vadovo, kuris būtų atsakingas už gėlių užsakymus ir kavos staliuko padengimą darbuotojams gimtadienio proga, nėra. Mūsų patalpos taip pat toli nuo gėlių parduotuvių. Todėl Mano žmonės priminimo paslauga man atrodė ideali. Tokiu būdu neužmirštamas nei vieno darbuotojo gimtadienis, darbo jubiliejus ar, pavyzdžiui, bendradarbiavimo partnerio jubiliejus, į biurą atnešamos gėlės, ir viskas yra neįtikėtinai patogu! Taip pat dažnai užsakome tortą su gėlėmis, tad ir gimtadienio stalą galima padengti.

Laura, smulkaus verslo vadovė

Man ne kartą yra nutikę taip, kad pamirštu draugės gimtadienį. Būtent Kūčių vakarą. Dirbu didesnėje prekybos tinklo parduotuvėje, šiuo metu pas mus atkeliauja dovanos. Tuo pačiu susimąstai, ar parduotuvėse užteks mano užsakytų prekių, ar atkeliaus vaikams surinktos dovanos iš užsienio internetinės parduotuvės, ar kam dar trūksta staigmenos. Todėl atsitinka taip, kad mano draugė linki man linksmų Kalėdų, ir kaip tik tada su gėda prisimenu jos svarbią dieną. Dabar naudojuosi Mano žmonės priminimo paslauga, kurioje galiu pažymėti visas svarbias datas ir gimtadienius, apie kuriuos noriu priminti. Nebenoriu jaustis taip blogai, nes pamirštu kai kurias progas šiame užimtame pasaulyje. Žinoma, malonu ir kai kas nors su džiaugsmu paskambina, kad ką tik gavo jūsų atsiųstą staigmeną!

Diana, pirkimų vadovė

* Ar žinojote, kad daugumai mūsų klientų patinka galimybė prie užsakymo pridėti tortą?