Šį rudenį galite rinktis sezonines gėles

Vasara su gyvybinga energija sūkuriu ritosi virš mūsų, o ruduo – ramybės vakarai. Pastarieji mėnesiai pripildė mūsų širdis šiltų saulės spindulių, o dabar mes vėl praleidžiame daugiau laiko tarp mūsų namų sienų. Puikus laikas, kad išsitrauktume visas vilnones antklodes, šiltas kojines ir aromatines žvakes tam, kad padarytume savo vietą jaukią ir privačią.

Mes neturime pamiršti šviežių gėlių, kaip visada sukurti nuotaiką ir atnešti geros energijos. Mums be galo malonu suteikti jums savo rekomendacijas, kaip išsirinkti rudenines gėles, kad jos pradžiugintų jūsų namus ar atneštų laimės jūsų artimiesiems.
Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Saulės spinduliai - floristo fantazija.
Geriausias pasirinkimas yra surinkti gėlių puokštę, kuri šiuo metu yra sezono pasirinkime.

Mūsų rekomendacijos jūsų namams ir dovanos kitiems šį rudenį:

Saulėgrąžos

Auksinės saulėgrąžos yra tarsi pabėgimas nuo niūraus rudens oro, nes gali jus sugrąžinti į šiltus vasaros vakarus, leiskite atgaivinti visus saulėtų nuotykių prisiminimus ir pakelti savo nuotaiką. Saulėgrąžos žydi nuo liepos iki rugsėjo ir yra pasirengusios akimirksniu nudžiuginti jūsų namus arba suteikti mylimam žmogui šiek tiek spalvų terapijos džiaugsmingos puokštės pavidalu.

Jų vardą įkvėpė saulė, kaip galima numanyti, ir jie turi nuostabų sugebėjimą visą dieną nukreipti veidą į saulę, nuolat gauti jos šilumą ir saulės šviesą. Tai taip pat puikus priminimas mums, norint rasti saulės spindulių ir nudžiuginti mus, kai jaučiamės šiek tiek liūdni.

Chrizantemos

Chrizantemos populiarios ištisus metus, tačiau rudenį jos tikrai atgyja. Jų giliai raudonos, ugningos oranžinės ir aukso geltonos spalvos žiedai suteikia mums energijos, gyvybingumo ir šilumos.

Šios gėlės yra ne tik akių gydymas, nes viena veislė taip pat turi gydomųjų savybių. Vienerių metų šios gėlės žiedlapiai tinka arbatai užvirinti, kuri, manoma, mažina kraujospūdį, yra priešuždegiminė ir malšina skausmą. Šiltas arbatos puodelis puikiai papildo šaltus rudens vakarus, ar ne?

Celozijos

Šie išskirtiniai ir ryškūs žiedai neabejotinai yra kiekvienos sezoninės rudens puokštės žvaigždė, šviečianti ryškiau nei visos kitos gėlės. Celozijos būna įvairių rudens atspalvių - nuo aštrių apelsinų iki gilių kaštonų. Jų garbanoti žiedai savo raukšlėmis keistai primena žmogaus smegenis, o minkšti žiedai beveik maldauja, kad juos paglostytų. Jie neabejotinai dėmesio centre ir yra puikus pasirinkimas drąsiems ir eklektiškiems asmenims, simbolizuojantys drąsą ir grožį.

Celozijų sezonas yra nuo vasaros pabaigos iki ankstyvo rudens, todėl rugsėjį jos tampa drąsių puokščių pagrindu.

Jurginai

Stulbinantys ir beveik simetriški jurginų žiedlapiai garantuotai išsiskirs kiekvienoje puokštėje. Yra daug akį traukiančių ir patrauklių rūšių, kurios yra skirtingų atspalvių, formų ir dydžių. Kiekviena spalva turi skirtingą reikšmę ir simboliką.

Jei puokštė skirta jūsų pasimatymui, pirmenybė turėtų būti teikiama raudonam žydėjimui, simbolizuojančiam meilę ir aistrą.

Arba taip pat galite pasirinkti rožinius atspalvius, kurie įkūnija švelnumą, eleganciją ir moteriškumą. Tačiau baltieji jurginai reiškia grynumą, naujumą ir taiką.

Jurginai žydi nuo birželio pabaigos iki gruodžio pradžios, dalindamiesi savo grožiu su mumis ir pasiekiami daug vėliau nei daugelis kitų gėlių.

Astros

Mielos žvaigždės formos astros yra sezono metu nuo rugpjūčio iki rugsėjo. Jų žydėjimas dažniausiai yra violetinės spalvos su aukso geltonumo centrais, simbolizuojančiais galią, ambicijas ir išmintį. Jie yra puikus pasirinkimas visiems rugsėjo mėnesį gimusiems žmonėms ir nostalgiška gėlė entuziastingo pirmokėlio puokštėje.

Remiantis graikų mitologija, astrės gimė iš deivės Astrėjos ašarų, kuri buvo tokia liūdna, kad danguje tiek mažai žvaigždžių. Jos ašaros nukrito ant žemės ir iš šių vietų išaugo asterinės gėlės, primenančios mums žvaigždes.

Anemonai

Subtilūs anemonai yra sezono metu nuo vasaros pabaigos iki rugsėjo. Jų švelnios pastelinės rožinės ir violetinės spalvos žiedai elegantiškai puošia stalą arba puikiai dera į subtilią, moterišką puokštę.

Nepaprastas anemonų bruožas yra jų sugebėjimas naktį uždaryti žiedlapius ir ryte juos vėl atidaryti! Štai kodėl jie taip pat turi ypatingą simboliką, atspindinčią laukimą ir bėgantį laiką, ir yra apgalvota dovana tiems, kurie laukia naujienų.

Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Rudens dienos puokštė.

Užsisakykite savo rudens puokštę iš Interflora!

Mes gaminame kiekvieną rudens puokštę jums pagal užsakymą. Ši graži staigmena gimsta iš floristo kūrybinių idėjų ir geriausių dienos gėlių.

Šviežios rudens gėlės ir žaluma susitinka dienos puokštėje. Kiekviena puokštė yra ypatinga ir unikali, pagaminta pagal floristo įkvėpimą. „Maža, bet graži“ puokštė puošia vakarėlio stalą, „aukso vidurys“ laimi širdį, „prabangus“ prisimenamas visą gyvenimą. Leisk sau nustebti!

Žiūrėkite mūsų rudens pasirinkimą čia: