Interfloros gėlių pasiūlymai Valentino dienai

Romantiškiausia metų diena jau čia pat ir kviečia nustebinti savo artimuosius šviežiomis gėlėmis! Raudonos rožės tikrai lieka klasika, tačiau tai ne visada turi būti rožės, nes iš tikrųjų raudona spalva simbolizuoja mūsų meilę ir aistrą. Surinkome romantiškiausias puokštes Valentino dienai, o jūs galite išsirinkti geriausią savo mylimajam!

Pasakykite, kad aš tave myliu su ryškiai raudona gėlių puokšte „Floristo fantazija“.
Floristo fantazijos puokštės yra unikalios ir nepakartojamos, o kiekvienas puokštėje esantis raudonas žiedas parinktas per floristo fantazijos skrydį. Paveikslėlyje pavaizduotos gėlės gali skirtis nuo tikrosios puokštės, tačiau ji pagaminta iš geriausių parduotuvėje esančių gėlių.

Užsisakykite puokštę iš paveikslėlio: Valentino dienos puokštė - floristo fantazija.

Ugningai raudona, švelniai rožinė ar džiugiai spalvinga tulpių puokštė taip pat puiki staigmena Valentino dienai. Elegantiška tulpių puokštė išliks šviežia ilgiau nei pavyzdžiui rožės ir tinkamomis sąlygomis džiugins gavėją bent savaitę.

EIšreikškite savo švelniai kylančius jausmus rausvomis rožinėmis prerijų gencijonais arba nuostabiomis Peru lelijomis, kurios yra tarsi svajonės išsipildymas, tokios švelnios ir elegantiškos.

Jei norite nustebinti savo mylimąją kažkuo ypatingu, siųskite jai širdelės formos puokštę su tamsiai raudonais gvazdikėliais. Rožės jausmingoje aksominėje dėžutėje taip pat tikrai romantiškas pasirinkimas.

Kodėl gi nesuderinus puokštės su kažkuo saldžiu iš „Interflora“ – tai paprasta, bet skani ir jausminga dovana jūsų mylimajam. NB! Pirkdami konditerijos gaminį, patikrinkite jo prieinamumą prekės aprašyme

Užsisakykite gėlių Valentino dienai iš Interflora ir mes pristatysime jas tiesiai prie jūsų durų!