7 gėlių pasiūlymai šiai žiemai

Dienos vis tamsėja ir trumpėja, vakarai jaukiai praleisti namų šilumoje ilgėja. Sutemos laukia, kol vėl apgaubs mus į savo glėbį, kad galėtume sulėtinti greitį kartu su gamta, skirti laiko pailsėti ir atsigaivinti bei pasijusti energingi pavasarį kartu su pirmaisiais žiedais. Iki tol mes galime įnešti šiek tiek spalvų ir geros energijos į savo namus su šviežiomis gėlėmis, kurios mums prieinamos visą žiemą.
Užsisakykite kompoziciją iš paveikslėlio: Žiemos dienos puokštė.

Jeigu jums patiko Interfloros gėlių rekomendacijos rudeniui, tuomet mūsų šios žiemos pasiūlymai jums tikrai bus naudingi. Išsirinkite savo mėgstamiausius ir su Interflora gėlių kurjeriu juos pristatykite tiesiai į jūsų duris!

  1. Amarilis

    Sodriai raudoni amarilių žiedlapiai akimirksniu paįvairins jūsų žiemos palanges. Šios gėlės yra panašios į elegantiškas lelijas, su kuriomis jos taip pat giminingos, bet šiek tiek stipresnės ir drąsesnės.

    Amariliai tarnaus gana ilgai, papuoš jūsų namus ir išliks švieži vazoje iki dviejų savaičių.
    Jie taip pat būna kelių atspalvių, pavyzdžiui, šviesesnės raudonos, švelnios baltos, saldžiai rožinės spalvos ir kai kurių mišrių atspalvių. Amarilis yra geriausia gėlė, kurią galite pasirinkti šventiniam ir žiemos dekoravimui savo namuose, ir ji puikiai atrodo kaip pagrindinė Kalėdų valgomojo stalo puošmena.

    Užsisakykite gėlių kompoziciją nuotraukoje su amariliu, visžaliu kiparisu, puansetija ir hiacintu: Žvaigždžių šviesoje.
  2. Tulpės

    Tulpės yra visų mėgstamiausios pavasarį, jos išlieka prieinamos ir visą žiemos laikotarpį, nes jas galime auginti namuose bet kuriuo metų laiku! Jei pagalvotume apie tulpes, pirmasis vaizdas, kuris iškyla mūsų galvoje, yra žydintys olandų tulpių laukai, kuriuos vieną kartą gyvenime reikia pamatyti. Būtinai apsilankykite Nyderlanduose balandžio arba gegužės mėn., kad pamatytumėte begalinius šių ryškių ir spalvingų gėlių laukus. Yra daugiau nei 800 tulpių veislių, beveik bet kokios spalvos, kurią tik galime įsivaizduoti, ir jos neabejotinai atneš laimę laimingajam. Taigi pirmyn ir nustebinkite savo brangų draugą gėlių pristatymu!
  3. Cimbidis

    Cimbidis yra egzotinių orchidėjų šeimos veislė. Tai išskirtinai elegantiškos gėlės, kurios ilgai žydi, išlieka šviežios 2–4 savaites. Natūraliai auga šiltesnio klimato kraštuose – nuo tropinės iki subtropinės Azijos iki Australijos. Cimbidis yra rafinuotas pasirinkimas kiekvienai žiemos puokštei, nes jie simbolizuoja prabangą, grožį ir jėgą. Jie suteikia jums nemažą įspūdį dėl savo gležnų žiedlapių, kurie yra įvairių atspalvių, grožiu. Jei jums sunku pasirinkti tinkamą toną, atsižvelkite į tai, kad kiekviena spalva turi savo reikšmę ir simboliką. Pavyzdžiui, balta spalva reiškia grynumą, jaunatviškumą ir ramybę. Rožinė spalva įkūnija moterišką energiją, švelnumą ir eleganciją. O raudona simbolizuoja meilę, romantiką ir drąsą.

    Užsisakykite gėlių kompoziciją nuotraukoje: Stilinga kalėdinė dekoracija su orchidėja stiklinėje vazoje.
  4. Hiacintas

    Hiacintai sužavi jus savo nuostabiu kvapu, net nepastebint jų nuostabių žiedų. Neretai jos asocijuojasi su pavasariu ir atgimimu, tačiau žiemos metu šios gėlės yra ir Interflora gėlių parduotuvėse, kurios bus kvapni jūsų namų puošmena. Remiantis graikų mitologija, hiacintą sukūrė dievas Apolonas, prisimindamas savo meilužį Hiacintą, kurį netyčia nužudė. Hiacintai dažniausiai būna violetinių-mėlynų arba melsvai violetinių atspalvių, tačiau galima rasti ir baltų bei rausvų atspalvių.
  5. Gvazdikai

    Gvazdikai arba Dianthus yra neįvertintos gėlės ir turi gana prastą reputaciją kaip pigi alternatyva rožėms. Laimei, šiais laikais floristai stengiasi įrodyti priešingai, o šios gražios gėlės užima vietą puokštėse ir gauna galimybę spindėti dažniau! Tradiciškai šios gėlės išreiškia meilę, susižavėjimą ir išskirtinumą, taip pat yra gimimo gėlė tiems, kurie gimė sausio mėnesį.
  6. Rožės

    Rožėms tikrai nereikia jokios papildomos reklamos, nes jos yra klasikinis ir elegantiškas pasirinkimas kiekvienai progai, džiugina mus ir šaltesniais mėnesiais. Raudonos rožės tapo didžiausiu meilės simboliu ir puikiai tinka Valentino dienai, jubiliejui ar bet kada, kai norime pasakyti „Aš tave myliu“. Šios gėlės yra tokios populiarios ir mėgstamos, kad jų kvapnūs žiedlapiai taip pat naudojami kvepaluose ir netgi maisto gaminime. Užsisakykite grandiozinę rožių puokštę su Interflora gėlių kurjeriu jau šiandien!
  7. Puansetija

    Niekas neskelbia Kalėdų garsiau nei puansetija arba labiau žinomas kaip Kalėdų žvaigždžių augalas. Tai puiki kalėdinė gėlė, kuri į kiekvieną kambarį atneša šventišką ir džiugią nuotaiką. Yra kreminės, baltos ir rožinės spalvos, tačiau populiariausia vis dar yra raudona. Tradiciškai manoma, kad žvaigždės formos lapų raštas simbolizuoja Betliejaus žvaigždę, o tamsiai raudona spalva simbolizuoja kraujo auką per Jėzaus nukryžiavimą. Puansetija žydi kartą per metus, o tai įvyksta gruodį, Kalėdų laiku.

Tikimės, kad šie pasiūlymai padės jums šią žiemą renkantis sezonines gėles savo namams papuošti arba per Kalėdas nustebinti draugą gėlių pristatymu. Užsisakykite šviežių gėlių iš Interflora ir peržiūrėkite mūsų vadovą, kaip prižiūrėti gėles, kad jos ilgiau išliktų šviežios.

Interflora komanda linki jums labai linksmų švenčių!

Žiūrėkite mūsų pasiūlymą čia: